Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse.

Behandlingen  kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet, nakken, dekolletasje, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øyne for å fjerne poser og mørke ringer.

Bestill time

Hva er Sunekos?

Sunekos består av 3 produkter; Sunekos 200, Sunekos 1200 og Sunekos Body. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Korrigerer og forebygger aldringstegn
Gjenoppretter hudens kvalitet og balanse

Om behandlingen

Behandlingen for alle Sunekos-produktene utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Avhengig av hvilket område du behandler, gjennomfører du en kur på mellom 3-4 behandlinger i en periode på mellom 1-2 uker. Hver behandling tar i gjennomsnitt omtrent 15 minutter i tillegg til konsultasjon og bilder ved første besøk.

Annen nyttig informasjon

Hva er de største fordelene med Sunekos?

Hvor lenge varer resultatet?

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter behandling?

Hvor lang tid tar en behandling?

Priser

Sunekos (1 behandling) - 2 500,-
Sunekos pakke (3 behandlinger) - 6 500,-

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?