Laserbehandling

Dersom du ønsker en effektiv behandling som er mindre omfattende enn kirurgi kan laserbehandling være noe for deg.

Vi tilbyr er rekke laserbehandlinger med Candela Nordlys IPL og Fotona laser.

Candela Nordlys IPL

Nordlys™-systemet er konfigurert med forhåndsinnstilte estetiske og dermatologiske behandlinger som har blitt utviklet og designet i over 20 år for å møte dine behov.

Det som skiller IPL-behandlingen fra en vanlig laser, er at den bruker et bredt spekter av bølgelengder som er mer skånsomt mot huden. Den gir samtidig mindre bivirkninger uten at det går på bekostning av resultatene.

Candela Nordlys kan brukes til å behandle: 

Røde aknearr
Rosacea
Solskader
Sprengte blodkar og rødme

Fotona laser

Fotona Dynamis Pro er et prisvinnende lasersystem utviklet for estetisk medisin. Fotona kombinerer to ulike bølgelengder for å behandle ulike hudlag samtidig.

Fotona har et bredt spekter av behandlinger og kan blant annet gjøre: 

Fotona Smooth Eye

Fotona Liplase

Fotona TightSculpting

Fotona 4D

Eventuelle bivirkninger ved laserbehandling

Møt vår hudlege, Linnea!

Dr Torsnes er spesialist i hud- og veneriske sykdommer. Spesialistutdannelsen tok hun ved sykehus i Danmark samt Rikshospitalet i Oslo. Hun kan utrede og behandle alle dermatologiske tilstander - f.eks psoriasis, eksem, hudkreft (og forstadier til hudkreft), vorter, rosacea og akne.

Dr Torsnes utfører føflekksjekker og kan fjerne føflekker kirurgisk ved indikasjon. Hun utfører også kirurgi av andre forandringer i hud.

Hos Dr Torsnes kan man få utført behandling mot overdreven svette, diverse injeksjonsbehandlinger samt laserbehandling av blodkar ved rosacea, aknearr og andre laserbehandlinger av hud. Hun tilbyr også PDT-behandling.

Dr Torsnes holder seg faglig oppdatert blant annet ved å være medlem av EADV (European Academy of Dermatology and Venereology), samt å regelmessig delta på nasjonale og internasjonale kurs og kongresser. Hun innehar i tillegg erfaring som overlege ved hudavdelingen på Rikshospitalet.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?