Neseplastikk

Charles Filip faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han har lang erfaring med neseplastikk og tilpasser hver operasjon til den spesifikke pasienten. Vi kan vise til gode resultater og høy tilfredshet.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning
Neseplastikk over all forventning
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip

".... Utført neseplastikk hos Charles Filip og fikk super oppfølging hele veien. Du er i 100% trygge hender hos Charles Filip.."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

".. Hans evne til å ta pasienter på alvor skaper tillit, og jeg følte meg svært bekymringsløs til tross for min opprinnelige frykt og skepsis før min operasjon... Jeg vil sterkt anbefale Ingemar til andre, da han har vist seg å være en lege av høy kvalitet som virkelig bryr seg om pasientenes velvære."

Meget dyktig og profesjonell
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

"Meget pasientvennlig og profesjonell mann. Jeg er veldig fornøyd med resultat og hele prosessen. Anbefales!"

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Ingemar Havemann
legelisten.no

"Ble godt og trygt ivaretatt forut for, under og i oppfølgingen etter operasjonen. Følte en ro da Dr. Havemann gjennomførte operasjonen på begge øynene. Er strålende fornøyd med resultatet etter øvre øyeoperasjon.."

Anbefaler på det sterkeste
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"Dr. Filip er svært dyktig, sympatisk og ga veldig god oppfølgning. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere."

Breast reduction excellence - above all expectations
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip på legelisten.no

"I recently underwent a breast reduction surgery performed by Dr. Charles Filip, and the entire experience was exceptional.... I wholeheartedly recommend Dr. Charles Filip to anyone considering breast reduction surgery. "

Linnea reddet huden min
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes på legelisten.no

".... Hun anbefaler ikke unødvendige behandlinger eller produkter, er kunnskapsrik, tar seg god tid, besvarer alle spørsmål og jeg føler meg utrolig godt ivaretatt. Kommer aldri til å bytte hudlege."

Anbefales virkelig på det sterkeste
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip på legelisten.no

"For et vakkertresultat! Så estetisk og flott. Jeg er dypt takknemlig for hans profesjonelle evner og hvor nøye han var."

Tusen takk Charles
Tilbakemelding Dr. Charles Filip på legelisten.no

"Charles er en meget oppriktig og fin person. Han sier hva som er mulig og hva som ikke er mulig noe jeg satte pris på. De to som ledsaget han i operasjonen var super fine man merket at de hadde jobbet sammen over lengre tid."

Hjelpes! Endelig fikk jeg riktig behandling
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes legelisten.no

"En fantastisk hyggelig og dyktig lege som hjalp med med mine solskader og forstadier til hudkreft.Profesjonell, kan trygt anbefales"

Stålkontroll
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Legen gjorde faglig sett en veldig vellykket jobb, og der jeg i ettertid har forstått at det finnes ulike muligheter og valg underveis i en operasjon som denne, har Filip vist stålkontroll i den presisjonsutførelsen som dette er."

Dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Clinic Vest. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg!"

Et veldig bra team
Tilbakemelding på legelisten.no

"Fikk tips fra en bekjent som hadde tatt denne operasjonen, om at jeg burde kontakte Clinic Vest. Et veldig bra team! Jeg er veldig fornøyd med resultatet!"

Terningkast 10
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Hadde øyelokk operasjon, og alt rundt dette var med personlig service, humor og profesjonalitet. Har ingenting annet enn lovord å si - også om de 2 sykesøsterene som var til stede under operasjonen."

Følte meg trygg
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Operert solskade av Charles Philip på Legevakt Vest. Vil virkelig anbefale denne legen, som både er dyktig og virkelig følger det opp! Lett å komme i kontakt med til enhver tid! Følte meg trygg i hans dyktige hender!"

Om neseplastikk:

Neseplastikk (rhinoplastikk) er kirurgi som former nesen. Formålet med neseplastikk kan være å redusere eller øke størrelsen, endre formen på nesetipp, neserygg og nesebor, eller endre vinkelenmellom nese og overleppe. Du har kanskje en hump på neseryggen, føler at nesen er for bred, er for lang eller at tippen er for rund. Andre opplever at nesevingene er for flate eller altfor store. Mange som kommer til oss forteller om redusert selvtillit grunnet formen på nesen som bidrar til å forstyrreharmonien i ansiktet.

Neseplastikk er en av operasjonene som gjennomføres hyppigst av vår plastikkirurg Dr. Charles Filip. En anonymisert studie ved Rikshospitalet* har vist at alle pasienter som har gjennomgått avansert neseplastikk hos Dr. Charles Filip har følt seg veldig godt ivaretatt. Han har i tillegg utførtmange inngrep ved Rikshospitalet for pasienter født med komplekse nesemisdannelser, og er opplært i kosmetisk neseplastikk hos en av Europas mest erfarne nesekirurger i Madrid. Dr. Charles Filip er også prosjektleder for et doktorgradsprosjekt i rhinoplastikk.

*Kilde: Anonymisert studie som er blitt godkjent av Regional komité for medisinsk og helsefagligforskningsetikk, Sør-Øst-Norge.

Valg av kirurg

Vi anbefaler at du velger en plastikkirurg med mange års erfaring av leppe-kjeve-ganespalte kirurgi, da en ekspertise for en kosmetisk neseoperasjoner er vanskelig å oppnå ved andre grener av den plastikkirurgiske spesialiteten. Vårt mål er å holde en kirurgisk kompetanse på nivå med verdens ledende eksperter i faget.

På det estetiske senter ved klinikken har vi et fakultet med akademiske møter og internundervisning. Kompetansen vedlikeholdes ved årlig deltakelse i internasjonale kongresser og hospitering ved internasjonalt anerkjente klinikker. Dr. Charles Filip er Spesialisti Plastikkirurgi; Faglig leder ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet; han representerer Norge i den Europeiske Plastikkirurgiske Foreningen (EURAPS);har 20 års erfaring med neseplastikk og kan vise til svært gode resultater.

Individuelle behov og ønsker:

For å oppnå et naturlig resultat må en neseplastikk utføres det alltid en individuelt tilpasset opersjon basert på pasientens unike anatomi. Grunnlaget for operasjonen er kombinasjonen av moderne kirurgisk teknikk, vår filosofi om å bevare nesens brusk og strukturer, samt inngående kunnskap om anatomien. En nese som har vokst og blitt for stor, eller som ikke har ønsket form, kan bli omstrukturert og finjustert for å passe deg. De fleste neseoperasjoner utføres for å gjøre nesen mer harmonisk, og for at pasienten skal bli mer tilfreds med sitt utseende.

Målet med å endre formen er å skape et tilfredsstillende resultat, uansett om en neseplastikk er en stor endring eller flere små modifikasjoner som skaper symmetri og et forbedret utseende som du er fornøyd med. Derfor vil vår ekspert i samarbeid med deg finne utav hva som bør gjøres for å oppnå ønsket resultat. Vi er svært opptatte av å lytte til pasientene våre for å danne oss et godt bilde av hva som ønskes.

"... jeg må bare legge til at det ikke bare "går bra" men at jeg er superfornøyd.
Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Før en operasjon

På konsultasjonen vil du bli bedt om å identifisere hva som plager deg og hva du ønsker å oppnå. Dine ønsker blir deretter grunnlaget for den operative planen. Hver operasjon tilpasses den spesifikke pasienten, noe som fører til høy tilfredshet. Under den første konsultasjonen vil kirurgen lytte til deg, samt vurdere dine nesestrukturer i detalj. En simulering av nesen utføres med et avansert datasystem både foran og i profil, der du kan få se hvordan en eventuell operasjon vil endre nesens utseende og om dette samsvarer med dine forventninger.

På operasjonsdagen:

Møt opp på klinikken til avtalt tid. Operasjonen foretas under full narkose og alltid med overlege i anestesi og anestesisykepleier til stede.
Innsnitt gjøres inne i nesen eller med et minimalt innsnitt under nesen. Så separeres nesens hud fra dens støtte (rammeverk) bestående av bein og brusk. Deretter formes nesen med en moderne kirurgisk teknikk som bevarer nesens struktur og funksjon. Etter operasjonen brukes en form for gips for å opprettholde nesens nye form.

Etter operasjonen:

I løpet av de første 24 timene er det normalt å føle hevelse i ansiktet og ubehag i nesen. Disse bivirkningene reduseres med medisiner foreskrevet av legen. Mesteparten av hevelsen i ansiktet går gradvis tilbake i løpet av de 10 første dagene. Etter 6 til 7dager vil vår plastikkirurg fjerne gips og teip fra nesen. Det endelige resultatet vil fremkomme gradvis. De fleste er tilbake på jobb etter to uker. Samtlige kontroller utføres ved Dr. Charles Filip på klinikken.

Ofte stilte spørsmål

Priser for neseplastikk

Hvilken metode brukes?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Videogalleri - Neseplastikk

Dr. Charles Filip

Charles Filip faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?