Kosmetiske behandlinger

Hos oss kan du få utført kosmetiske behandlinger av vår dyktige kosmetiske sykepleier. Vi har i tillegg en rekke produkter fra SkinCeuticals

Hvorfor Clinic Vest?

Vi har pasienten i fokus. Du skal oppleve trygghet og det å bli sett.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

PROFHILO

Profhilo er en injeksjonsbehandling for kropp og ansikt med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen.

Laserbehandling

Dersom du ønsker en effektiv behandling som er mindre omfattende enn kirurgi kan laserbehandling være noe for deg.

PRX-T33

PRX-T33 er en nålefri behandling og er ansett som neste generasjon av antiaging. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse

Kjemisk peel

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmenteringer og solskader.


Bestill time

Mesoterapi

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.


Bestill time

Microneedling

Vi bruker dermapen 4 som er en avansert form for needling. Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling.

Bestill time

Injeksjoner

Clinic Vest tilbyr en rekke behandlinger innen injeksjoner.

Filler, rynkebehandling, mesoterapi, Profhilo, Revok50

Bestill time

ZO Stimulator Peel

Passer godt for ru og gusten hud da den bruker en ny, unik kombinasjon av eksfolierende ingredienser for å fornye og revitalisere huden. Behandlingen passer for alle hudtyper, også rosacea, sensitiv og acnehud.

Bestill time

Basic ansiktsbehandling

Denne behandlingen består av rens, massasje, maske og tilpasset skrubb.
Bestill time
Vårt kosmetiske team:

Anneli Henriksson

Kosmetisk sykepleier med bred erfaring som sykepleier.

Anneli har 25 års erfaring som sykepleier med videreutdanning som kreftsykepleier. Hun ble utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2015 fra Senzieakademiet, Universitetet i Sørøst- Norge.

Anneli er autorisert i Restylane, Juvaderm, Tesyal, og utfører alle typer fillerinjeksjoner. I tillegg jobber hun med PRP, Profhilo, mesoterapi, sklerosering, plasma og Dermapen. Hun holder også injeksjonskurs for sykepleiere og leger.

Anneli er faglig sterk, og har høy kompetanse i kosmetiske behandlinger og er, i bransjen, spesielt kjent for sine resultater i rynkebehandling. Hun utfører også behandlinger mot migrene, spenningshodepine, tanngnissing/kjevespenning og overdreven svette.

Hun er opptatt av å følge opp og ivareta pasietene sine,og hun skaper tillit og trygghet. Anneli er svært opptatt av naturlige resultater og lytter til pasienters ønsker og behov.

Kristine Andersson

Kristine har en videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet.

Hun vektlegger en helhetlig tilnærming, med fokus på trygge og effektive behandlinger, som ivaretar pasientens unike trekk. Med kursing og erfaring i både hud- og injeksjonsbehandlinger kan du være sikker på at du er i trygge hender.

Kristine har selv erfaring med at hudhelse og livskvalitet henger tett sammen, og er derfor lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre på deres hudreise.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?