Kosmetiske behandlinger

Hos oss kan du få utført kosmetiske behandlinger av vår dyktige kosmetiske sykepleier. Vi har i tillegg en rekke produkter fra SkinCeuticals

Hvorfor Clinic Vest?

Vi har pasienten i fokus. Du skal oppleve trygghet og det å bli sett.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning

PROFHILO

Profhilo er en injeksjonsbehandling for kropp og ansikt med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen.

Laserbehandling

Vår hudlege tilbyr laserbehandling med Candela Nordlys og Fotona laser på vår avdeling i Silurveien 2. Dersom du ønsker en effektiv behandling som er mindre omfattende enn kirurgi kan laserbehandling være noe for deg.

PRX-T33

PRX-T33 er en nålefri behandling og er ansett som neste generasjon av antiaging. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse.

Kjemisk peel

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmenteringer og solskader.


Mesoterapi

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.


Microneedling

Vi bruker dermapen 4 som er en avansert form for needling. Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling.

Injeksjoner

Clinic Vest tilbyr en rekke behandlinger innen injeksjoner.

Filler, rynkebehandling, mesoterapi, Profhilo, Revok50

ZO Stimulator Peel

Passer godt for ru og gusten hud da den bruker en ny, unik kombinasjon av eksfolierende ingredienser for å fornye og revitalisere huden. Behandlingen passer for alle hudtyper, også rosacea, sensitiv og acnehud.

Basic ansiktsbehandling

Denne behandlingen består av rens, massasje, maske og tilpasset skrubb.
Revok50

Revok50 er en biostimulerende behandling som igangsetter hudens naturlige prosesser for å redusere tap av volum, spenst, elastisitet og glød. Huden styrkes, fuktes, strammes opp og rynker reduseres. Dette er ikke en filler.

Vårt kosmetiske team:

Christine Tomelthy Storstrøm

Kosmetisk sykepleier, daglig leder og eier av CM Aesthetics.

Christine 10 års erfaring innen estetisk medisin og er kurset i injeksjon-, hud- og laser behandlinger. Hun holder selv kurs for den anerkjente leverandøren Beauty Technology innen Dermapen, peelinger og mesoterapi.

Christine er kjent for sin nøyaktighet og perfeksjonisme noe som gjenspeiles i hennes behandlinger.

Micaela van Aller

Kosmetisk sykepleier, styreleder og eier av CM Aesthetic.

Micaela har jobbet med estetisk medisin de siste 10 årene og har viet sin lidenskap for faget til sine ansatte og elever. Hun har holdt en rekke foredrag og undervisninger i Norge og internasjonalt for den kjente leverandøren IBSA. 

Micaela er kjent for å gi pasientene sine et naturlig utseende, lytte og møte alle sine pasienter med et varmt smil.

Anneli Henriksson

Kosmetisk sykepleier med bred erfaring som sykepleier.

Anneli har 25 års erfaring som sykepleier med videreutdanning som kreftsykepleier. Hun ble utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2015 fra Senzieakademiet, Universitetet i Sørøst- Norge.

Anneli er autorisert i Restylane, Juvaderm, Tesyal, og utfører alle typer fillerinjeksjoner. I tillegg jobber hun med PRP, Profhilo, mesoterapi, sklerosering, plasma og Dermapen. Hun holder også injeksjonskurs for sykepleiere og leger.

Anneli er faglig sterk, og har høy kompetanse i kosmetiske behandlinger og er, i bransjen, spesielt kjent for sine resultater i rynkebehandling. Hun utfører også behandlinger mot migrene, spenningshodepine, tanngnissing/kjevespenning og overdreven svette.

Hun er opptatt av å følge opp og ivareta pasietene sine,og hun skaper tillit og trygghet. Anneli er svært opptatt av naturlige resultater og lytter til pasienters ønsker og behov.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?