Profhilo®

Behandlingen med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre.

Dette er en behandling som mange har etterspurt og som kan vise til virkelig gode resultater. Profhilo® inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre (HA) på markedet, spesielt formulert for personer med manglende volum og elastisitet i huden.

Profhilo® stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og gir en forbedret hudkvalitet.

Bestill time

Hva er Profhilo® ?

Profhilo er en injeksjonsbehandling med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen.

Body / kropp
Ansikt

Profhilo® Body kit

Profhilo body kit er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injesering, som utføres i klinikk, med kosmetiske behandlinger som utføres etter den estetiske behandlingen og deretter hjemme av pasienten som vedlikeholdsbehandling.

En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene.

Behandlingen inkluderer både Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling, som kan brukes direkte etter injeksjonsbehandlingen. Profhilo® Figura body lotion er en multi-aktiv remodellerende krem, som gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering og brukes i dagene etter behandling.

Profhilo® Body kit er enkelt og praktisk. Det inneholder alt som trengs til allsidig pasientpleie, inkludert hudpleiebehandlinger.
Profhilo® Body kit er laget som en komplett løsning for slapp hud, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger.

Profhilo® ansikt (2-8 ml)

Profhilo® settes i det ytterste hudlaget på hver side av ansiktet. På halsen er det enten 4 eller 10 stikk (avhengig av teknikk som velges og tilpasses individuelt). Vi injiserer hyaluronsyre forsiktig på nøyaktig de definerte punktene som fører til at det fordeles jevnt i huden. For en maksimal effekt bør behandlingen gjentas etter 1 måned.

Annen nyttig informasjon

Hvordan fungerer Profhilo?

Hvordan utføres behandlingen?

Hva er vanlig behandlingsområder?

Hvem egner behandlingen seg for?

Er behandlingen smertefull?

Er det bivirkninger?

Er det mulig å se før/etter bilder

Priser

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?