Plastikkirurgi

Vi etterstreber alltid et naturlig resultat, og hos oss står pasientens sikkerhet alltid i fokus.

Hvordan kan vi hjelpe deg

Vårt team består av kirurger med høy utdannelse, de har over 35 års erfaring og brukes som eksperter hos andre helseforetak og sykehus.

Neselastikk
Ansiktsløft
Øyelokksoperasjon
Bukplastikk

Dr. Charles Filip

Charles Filip er faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet.

Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dyktig og seriøs
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

...dyktig kirurg, dyktig operasjonssykepleier, god oppfølging i ettertid. Jeg er veldig fornøyd med resultatet som er et åpent og naturlig blikk. Jeg kan anbefale Charles på det sterkeste..."

Kunnskapsrik og vennlig
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes
legelisten.no

"Fått god og effektiv hjelp for en hudlidelse jeg trodde jeg bare måtte godta og leve med. Linnea er dyktig, forståelsesfull og flink til å skreddersy behandlingen slik at man oppnår et godt resultat. Det føles trygt og behagelig å gå til henne. Anbefales på det sterkeste."

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Ingemar Havemann
legelisten.no

"Ble godt og trygt ivaretatt forut for, under og i oppfølgingen etter operasjonen. Følte en ro da Dr. Havemann gjennomførte operasjonen på begge øynene. Er strålende fornøyd med resultatet etter øvre øyeoperasjon.."

Anbefaler på det sterkeste
Legelisten

"Dr. Filip er svært dyktig, sympatisk og ga veldig god oppfølgning. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere."

Superfornøyd
Legelisten

"... jeg må bare legge til at det ikke bare "går bra" men at jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Hyggelig, dyktig og seriøs
Legelisten

"Han forklarte prosessen før inngrepet på en beroligende og faglig god måte som jeg forstod godt. Inngrepet var meget vellykket og uten problem. Oppfølgingen i etterkant har også vært utmerket."

Anbefales virkelig på det sterkeste
Legelisten

"For et vakkertresultat! Så estetisk og flott. Jeg er dypt takknemlig for hansprofesjonelle evner og hvor nøyehan var."

Tusen takk Charles
Legelisten

"Charles er en meget oppriktig og fin person. Han sier hva som er mulig og hva som ikke er mulig noe jeg satte pris på. De to som ledsaget han i operasjonen var super fine man merket at de hadde jobbet sammen over lengre tid."

Utelukkende positiv
Legelisten

"Resultatet var helt optimalt, og i tråd med egne forventninger. Han evnet å gjenskape min naturlige fasong, hvilket åpenbart har betydd mye! Det er ingen tvil om at han har lang erfaring og er en grundig og dyktig lege."

Stålkontroll
Legelisten

"Legen gjorde faglig sett en veldig vellykket jobb, og der jeg i ettertid har forstått at det finnes ulike muligheter og valg underveis i en operasjon som denne, har Filip vist stålkontroll i den presisjonsutførelsen som dette er."

Dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid
Legelisten

"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Clinic Vest. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg!"

Et veldig bra team
Legelisten

"Fikk tips fra en bekjent som hadde tatt denne operasjonen, om at jeg burde kontakte Clinic Vest. Et veldig bra team! Jeg er veldig fornøyd med resultatet!"

Terningkast 10
Legelisten

"Hadde øyelokk operasjon, og alt rundt dette var med personlig service, humor og profesjonalitet. Har ingenting annet enn lovord å si - også om de 2 sykesøsterene som var til stede under operasjonen."

Følte meg trygg
Legelisten

"Operert solskade av Charles Philip på Legevakt Vest. Vil virkelig anbefale denne legen, som både er dyktig og virkelig følger det opp! Lett å komme i kontakt med til enhver tid! Følte meg trygg i hans dyktige hender!"

Neseplastikk

Formålet med neseplastikk kan være alt fra å endre størrelse, form eller vinkel på nesen.

Pris fra: 67 000,-

Liplift

Liplift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil.

Pris: 26 500,-

Øyelokkskirurgi

Skånsom øyelokksplastikk som rekonstruerer og opprettholder den beste versjonen av deg. Vi tilbyr både øvre og nedre øyelokk (poser under øynene)

Pris: 19 500,-

Facelift

Ved ansiktsløft strammes huden i ansiktet og på halsen og du får et naturlig resultat.

Pris fra: 84 500,-

Bukplastikk

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen.

Pris fra: 46 000,-

Fettsuging

Fettsuging fjerner fettansamling på kroppen på en skånsom måte.

Pris fra: 33.500,-

Øyenbrynsløft

Forbedre synsfeltet eller forynge utseende på en skånsom, rask og effektiv måte.

Pris fra: 27 250,-

Brystoperasjon

Våre dyktige plastikkirurger utfører brystreduksjon, brystløft og brystforstørring.

Pris fra: 40 000,-

Øreplastikk

Øreplastikk gjør at utstående ører blir liggende tettere inntil hodet og får en bedre form.

Pris fra: 33 000,-

Lårplastikk

Lårplastikk har som formål å stramme inn huden rundt lårene.

Pris fra: 67 000,-

Overarmsplastikk

Overarmsplastikk egner seg for deg som er plaget av løs hud på overarmene.

Pris fra: 63 000,-

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?