Dermapen - microneedling

Dermapen er en avansertform for microneedling som virker både forebyggende og behandlende.

Det er en avansert kosmetisk prosedyre der en spesialdesignet enhet med små nåler brukes til å lage kontrollerte mikroskopiske hull i huden. Dette stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprosess og fremmer produksjonen av kollagen og elastin.

Resultatet er forbedret hudtekstur, reduksjon av arr, fine linjer og rynker, samt generell hudfornyelse.

Bestill time

Om microneedling

Vi bruker dermapen 4 som er en avansert form for needling. En Dermapenbehandling vil penetrere huden, slik at kanalene tillater opptak av ingredienser av ulike serumer.

Hudforbedring, oppstramming og tekstur
Rosacea og pigmenteringer
Akne og arr
Strekkmerker
Les mer på dermapen.no

Om behandlingen

Microneedling utføres ved hjelp av en spesialdesignet enhet kalt en dermapen. Denne enheten har små nåler som beveger seg raskt opp og ned, lager mikroskopiske hull i hudens overflate.

Før behandlingen påføres en beroligende krem på huden for å minimere ubehag. Dermapen føres deretter forsiktig over huden, og de små nålene skaper kontrollerte mikrotraumer. Dette stimulerer hudens naturlige helbredelsesprosess og fremmer produksjonen av kollagen og elastin.

Microneedling er en skånsom metode som kan utføres på ansiktet, halsen, hendene og kroppen, med minimal nedetid. Flere behandlinger kan gi gradvis merkbare resultater og forbedret hudkvalitet.

Perfekt kombinasjonsbehandling

Det er perfekt å kombinere dermapen med forskjellige kjemiske peeler tilpasset deg og ditt behov.

Ved at kombinere disse to behandlingene får man maksimalt effekt av hver behandling, og de aktive ingrediensene vil trekke dypere inn i huden med hjelp av de små mikro-kanaler som Dermapen lager. Man vil derfor kunne oppleve økt effekt av peelingen med både stimulering til ny vekst av kollagen og elastin, og regenerering av huden.

Huden fornyes og man opplever en strammere, friskere og jevnere hud med strålende glød!​

Annen nyttig informasjon

Hva er de største fordelene og eventuelle bivirkninger med mesoterapi?

Hvor lenge varer resultatet?

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter behandling?

Priser

Dermapen (microneedling) - 3 500,-

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?