Injeksjoner

Clinic Vest tilbyr en rekke behandlinger innen injeksjoner. Alle injeksjoner blir gjennomført av våre erfarne kosmetisk dermatologiske sykepleiere eller hudlege.

Aldersgrense: 25 år

Bestill time

Profhilo

Profhilo er en injeksjonsbehandling med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen.

Pris fra 5000,-

Les mer

Hyaluronsyre filler og rynkebehandling

De mest brukte fillere består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår og har en unik evne til å binde vann. Dette medfører at volum og spenst i vevet øker og rynker i huden glattes ut.

Vi behandler flere ulike områder i ansiktet med fillere, alt fra lepper, hake og kjevelinje – til å få volum i kinnben og fjerne rynker.

Grunnet legemiddelforskriften har vi ikke lov til å markedsføre resepliktige legemidler mot allmenheten.

Mesoterapi

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Pris fra 2500,-

Les mer

Sunekos 200

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse.

pris fra 2500,-

Les mer

Restylane skinbooster

Restylane Skinboosters leverer et tynt lag av mikrodråper av hyaluronsyre under hudens overflate, hvor den trekker til seg vann og gir langvarig, dyptvirkende tilføring av fuktighet. Du får et friskt og strålende utseende med oppstrammende effekt.

Et typisk behandlingsprogram starter med tre behandlinger med fire ukers mellomrom. Du vil se forbedring allerede etter den første behandlingen, men den fulle effekten ser man etter den siste behandlingen. Etter de innledende behandlingene anbefales en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned for et varig resultat.

pris fra 4300,-
* se prisliste for pakkepris

Prisliste

Annen nyttig informasjon

Hvor lenge varer resultatet av fillerbehandling?

Priser filler

Mulige bivirkninger

Normale behandlingsområder filler

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?