Lip lift

Lip lift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil. Vi kan vise til gode resultater og høy tilfredshet.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning
Neseplastikk over all forventning
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip

".... Utført neseplastikk hos Charles Filip og fikk super oppfølging hele veien. Du er i 100% trygge hender hos Charles Filip.."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

".. Hans evne til å ta pasienter på alvor skaper tillit, og jeg følte meg svært bekymringsløs til tross for min opprinnelige frykt og skepsis før min operasjon... Jeg vil sterkt anbefale Ingemar til andre, da han har vist seg å være en lege av høy kvalitet som virkelig bryr seg om pasientenes velvære."

Meget dyktig og profesjonell
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

"Meget pasientvennlig og profesjonell mann. Jeg er veldig fornøyd med resultat og hele prosessen. Anbefales!"

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Ingemar Havemann
legelisten.no

"Ble godt og trygt ivaretatt forut for, under og i oppfølgingen etter operasjonen. Følte en ro da Dr. Havemann gjennomførte operasjonen på begge øynene. Er strålende fornøyd med resultatet etter øvre øyeoperasjon.."

Anbefaler på det sterkeste
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"Dr. Filip er svært dyktig, sympatisk og ga veldig god oppfølgning. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere."

Breast reduction excellence - above all expectations
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip på legelisten.no

"I recently underwent a breast reduction surgery performed by Dr. Charles Filip, and the entire experience was exceptional.... I wholeheartedly recommend Dr. Charles Filip to anyone considering breast reduction surgery. "

Linnea reddet huden min
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes på legelisten.no

".... Hun anbefaler ikke unødvendige behandlinger eller produkter, er kunnskapsrik, tar seg god tid, besvarer alle spørsmål og jeg føler meg utrolig godt ivaretatt. Kommer aldri til å bytte hudlege."

Anbefales virkelig på det sterkeste
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip på legelisten.no

"For et vakkertresultat! Så estetisk og flott. Jeg er dypt takknemlig for hans profesjonelle evner og hvor nøye han var."

Tusen takk Charles
Tilbakemelding Dr. Charles Filip på legelisten.no

"Charles er en meget oppriktig og fin person. Han sier hva som er mulig og hva som ikke er mulig noe jeg satte pris på. De to som ledsaget han i operasjonen var super fine man merket at de hadde jobbet sammen over lengre tid."

Hjelpes! Endelig fikk jeg riktig behandling
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes legelisten.no

"En fantastisk hyggelig og dyktig lege som hjalp med med mine solskader og forstadier til hudkreft.Profesjonell, kan trygt anbefales"

Stålkontroll
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Legen gjorde faglig sett en veldig vellykket jobb, og der jeg i ettertid har forstått at det finnes ulike muligheter og valg underveis i en operasjon som denne, har Filip vist stålkontroll i den presisjonsutførelsen som dette er."

Dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Clinic Vest. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg!"

Et veldig bra team
Tilbakemelding på legelisten.no

"Fikk tips fra en bekjent som hadde tatt denne operasjonen, om at jeg burde kontakte Clinic Vest. Et veldig bra team! Jeg er veldig fornøyd med resultatet!"

Terningkast 10
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Hadde øyelokk operasjon, og alt rundt dette var med personlig service, humor og profesjonalitet. Har ingenting annet enn lovord å si - også om de 2 sykesøsterene som var til stede under operasjonen."

Følte meg trygg
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Operert solskade av Charles Philip på Legevakt Vest. Vil virkelig anbefale denne legen, som både er dyktig og virkelig følger det opp! Lett å komme i kontakt med til enhver tid! Følte meg trygg i hans dyktige hender!"

Om liplift

Prosedyren har blitt populær ettersom den skaper en mer attraktiv form på overleppen, og dermed gir forbedret ansiktsbalanse og proporsjoner. Avstanden mellom nesen og overleppen kan alltid ha vært lang, eller blitt forlenget med aldring i ansiktet.

Reduser avstand mellom nese og overleppe
Gir et mer ungdommelig og avslappet smil
Gir forbedret ansiktsbalanse og proporsjoner
"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Legevakt Vest AS. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg! Dr. Charles Filip er faglig meget dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid. Jeg fikk tilbake et naturlig utseende og er mer enn fornøyd med både operasjonen og oppfølgingen. Jeg kan anbefale ham på det sterkeste!"

Hvorfor liplift?


Et leppeløft kan bidra til å forbedre lang avstand mellom nesen og overleppen, tynn overleppe eller tenner som ikke viser seg når de smiler.

Vi anbefaler deg at du velger en plastikkirurg med mange års erfaring av leppe-kjeve-ganespalte kirurgi, da en ekspertise for Lip lift er vanskelig å oppnå ved andre grener av den plastikkirurgiske spesialiteten.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 450 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

På operasjonsdagen:

En presis mengde bløtvev (overflødig hud) fjernes ovenfra overleppen like under nesen. Snittet er skjult i krumningen av den nedre delen av nesen. En meget nøyaktig operasjon under mikroskopiske briller er nødvendig for å gjøre arret så skjult som mulig. Lip Lift Surgery tar omtrent en time å utføre.

Operasjonen utføres i lokal anestesi med beroligende og smertestillende medisinering.

Etter operasjonen:

Du kan føle mildt ubehag de første 24 timene. De fleste pasienter har minimale eller ingen blåmerker. De overfladiske stingene fjernes etter en uke,

Resultatene kan sees så tidlig som noen få dager etter operasjonen. Hevelse er en normal del av helbredelsen, og forsvinner ofte i løpet av de første 1-2 ukene. Det endelige resultatet fra operasjonen vil være synlig noen måneder etter operasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Priser for liplift

Hvem passer liplift for?

Hvor lang tid tar operasjonen?

Når kan man se resultater?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Charles Filip

Charles Filip faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?