CLINIC VEST - TEAMET

Clinic Vest Medisinske hudklinikk er en profesjonell hudpleieklinikk som tilbyr et bredt utvalg innen hudpleie, skjønnet og velvære. Vi tilbyr det meste innen medisinsk hudpleie, kosmetiske injeksjoner, ansiktsbehandlinger, fotpleie, manicure, pedicure, vippe-bryn behandlinger, massasje og make-up. 

 

Våre behandlinger er effektive og godt dokumenterte behandlinger av høyeste kvalitet.

Vi bruker kun de beste og mest anerkjente produktene fra markedet når vi utfører våre behandlinger. Clinic Vest teamet består av en autorisert sykepleier med videre utdanning i kosmetiske og dermatologiske behandlinger, hudpleier med lang erfaring innen hud, velvære og make-up og vår ansvarlige lege er spesialist innen ØNH-sykdommer. 

Hos oss står kunden alltid i sentrum og din trygghet er høyt prioritert hos oss. 

 

Vår flotte klinikk ligger i 2 etasje på helsehjørnet, som er en del av CC Vest senter på Lilleaker i Oslo. Inngangen til helsehjørnet ligger til høyre for Vitus apotek på øverste parkeringsplan. Senteret har 3 timers gratis parkering som også gjelder når du skal besøke oss. Dersom du reiser kollektivt for å komme til oss anbefaler vi at du tar trikk 13 eller buss 23 eller 32. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en konsultasjon eller behandling! 

Kristin-Elisabeth Vinjor 

Eier av Clinic Vest Medisinske hudklinikk og ansvarlig kosmetisk hudsykepleier 

Kristin-Elisabeth Vinjor er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2012 og tok i 2015 videre utdanning innen kosmetiske og dermatologiske behandlinger fra Cosmedic, Aesthetic Clinic, Skin Academy og Allergan i Oslo. Kristin flere års erfaring som sykepleier fra Øre-nese-hals avdelingen på Rikshospitalet i Oslo der hun har opparbeidet seg erfaring gjennom møte med pasienter med ulike sykdommer og tilstander i ansikt, hode og hals området. I tillegg har Kristin ved siden av studier og som assisterende sykepleier jobbet innenfor plastisk kirurgi. Kristin har alltid har hatt et brennende engasjement for hudhelse og skjønnhet og trives svært godt i jobben sin. I september 2018 var hun med å starte Clinic Vest Medisinske hudklinikk hvor hun er daglig leder og ansvarlig sykepleier for estetiske og medisinske hudbehandlinger. Hun skreddersyr behandlinger ved ulike hudtilstander med hjemmeprogram og behandling i klinikk, alt tilpasset til deg og ditt behov og forutsetninger. Kristin er lidenskapelig opptatt av jobben sin og er det noe hun virkelig brenner for er det å hjelpe mennesker til å bli en bedre utgave av seg selv. Det er Kristin du møter når du ringer oss på telefon +47 40492386. Her kan du bestille time, kostnadsfri konsultasjon eller spørre dersom du har andre spørsmål.

Kristin tilbyr følgende behandlinger:

- Estetiske injeksjonsbehandlinger: Fillere med Juvederm/Zfill, medisinsk rynkebehandling med legemidler(toxiner)

- Skinboost behandlinger 

- Mesoterapi

- Microneedling med Dermapen 4

- Kjemiske syrepeelinger

- Hudforbedrende behandlinger

- Veiledning hjemmeprogram/hudprogram

- Andre ansiktsbehandlinger/skjønnhetsbehandlinger

Birgitte Hanssen

Hudpleier, kroppsterapeut og make-up artist  for Clinic Vest Medisinske hudklinikk

Birgitte har lang erfaring innen hudbehandlinger fra både hudklinikk, spa og hotellbransjen og har gjennom flere år jobbet som freelance make-up artist innen både film og teater. Med en slik bred erfaring innen bransjen har Birgitte tilnærmet seg et meget høyt kunnskapsnivå, og en stor lidenskap for faget. Hun fokuserer på å skape en kombinasjon av en avslappende atmosfære, samt klinisk problemløsning for sine kunder. Med tidligere egen hudproblematikk er Birgitte svært sympatisk ovenfor sine kunder. Hos henne er du alltid i trygge hender og alltid velkommen. Birgitte var ferdig utdannet Makeup Artist ved Nordisk Institutt for Scene og Studio, sommeren 2010, og Hud- og Kroppsterapeut ved Norsk Frisør- og Hudpleieskole Vinteren 2011. Hun har International Cidesco godkjenning.

Birgitte tiltrer på Clinic Vest teamet fra 01.03.20 og du kan bestille time hos Birgitte ved å ringe

+47 90 71 79 94. 

Birgitte tilbyr følgende behandlinger hos Clinic Vest Medisinske hudklinikk:

- Klassiske hudpleie og velvære behandlinger

- Hudforbedrende behandlinger

- Vippe og bryn behandlinger, inkludert vippebøy og klassisk vippexstensions

- Neglbehandlinger(manicure, pedicure/shellac)

- Fotpleie

- Massasje behandlinger 

- Make-up veiledning

- Voks behandlinger

Gunnar A. Páh

Eier av Clinic Vest Medisinske hudklinikk, administrasjon og leverandørkontakt 

Gunnar A. Pah har gjennom 12 år opparbeidet seg lang erfaring innenfor medisinsk bransje, der han har levert medisinsk teknisk utstyr og forbruksvarer innenfor plastikkirurgi til sykehus og privatklinikker i både Norge, Sverige og Danmark. 

Hos Clinic Vest står han ansvarlig for administrasjon, økonomi og ledelse, medisinsk utstyr og er samtidig vår leverandørkontakt. 

Dersom du er leverandør eller ønsker et samarbeid med oss, kan Gunnar kontaktes på telefon +47 41245459. 

Dr. Jesper Boesen,

Sykehusoverlege/spes. øre-nese-hals.

Medisinsk ansvarlig lege for Clinic Vest Medisinske hudklinikk

Instagram: @Kristin_clinicvest

Instagram: @birgitte_clinicvest

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Onsdag  10 - 19

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag: 10-15

KONTAKT OG BOOKING:

TELEFON

+4740492386

ONLINE

https://www.clinicvest.no/timebestilling-og-priser

ANSVARLIG LEGE

Dr. Jesper Boesen

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Juvederm2019_New.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle