Om Clinic Vest

Clinic Vest er en estetisk klinikk som de senere årene har vært en integrert del av Legevakt Vest.

Klinikken holder til i lyse og fine lokaler over Niwa sushi, Mats & Martin på CC-Vest.

Høy medisinsk faglighet

Markedet for estetiske tjenester er i sterk vekst i Norge, og mange ulike aktører tilbyr et bredt spekter av behandlinger og operasjoner.

Vi i Clinic Vest ønsker å ta en tydelig posisjon på høy medisinsk faglighet, kombinert med det å bruke tid på å bli kjent med pasientene før vi anbefaler videre prosess. 

Over 45 års erfaring

Våre medarbeidere består av kirurger og en kosmetisk dermatologisk sykepleier som alle er høyt utdannet og som mellom seg har over 65 års erfaring fra estetiske operasjoner og behandlinger.

Teamet brukes også jevnlig som eksperter hos andre helseforetak og sykehus. 

Dr. Charles Filip

Dr. Charles Filip er faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010. Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet.

Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Dr. Linnea Torsnes

Dr Torsnes er spesialist i hud- og veneriske sykdommer. Spesialistutdannelsen tok hun ved sykehus i Danmark samt Rikshospitalet i Oslo. Hun kan utrede og behandle alle dermatologiske tilstander - f.eks psoriasis, eksem, hudkreft (og forstadier til hudkreft), vorter, rosacea og akne.

Dr Torsnes utfører føflekksjekker og kan fjerne føflekker kirurgisk ved indikasjon. Hun utfører også kirurgi av andre forandringer i hud.

I tillegg til jobben på legevakt vest jobber Dr Torsnes også som overlege på hudavdelingen på Rikshospalet

Anneli Henriksson

Kosmetisk sykepleier med bred erfaring som sykepleier.

Anneli har 25 års erfaring som sykepleier med videreutdanning som kreftsykepleier. Hun ble utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2015 fra Senzieakademiet, Universitetet i Sørøst- Norge.

Anneli er autorisert i Restylane, Juvaderm, Tesyal, og utfører alle typer fillerinjeksjoner. I tillegg jobber hun med PRP, Profhilo, mesoterapi, sklerosering, plasma og Dermapen. Hun holder også injeksjonskurs for sykepleiere og leger.

Anneli er faglig sterk, og har høy kompetanse i kosmetiske behandlinger og er, i bransjen, spesielt kjent for sine resultater i rynkebehandling. Hun utfører også behandlinger mot migrene, spenningshodepine, tanngnissing/kjevespenning og overdreven svette.

Hun er opptatt av å følge opp og ivareta pasietene sine,og hun skaper tillit og trygghet. Anneli er svært opptatt av naturlige resultater og lytter til pasienters ønsker og behov.

Lokasjon på CC-Vest

Klinikken ligger i etasjen over Mats & Martin og Niwa sushi på CC-Vest i Oslo.

Trygghet i fokus

Alle våre pasienter skal oppleve en høy grad av trygghet og kyndig veiledning gjennom hele pasientforløpet. Vi utfører aldri noen injeksjoner eller plastikkopperasjoner uten å ha gjennomført minst én konsultasjon i forkant.

Gjennom en hyggelig samtale vil vi diskutere behov, muligheter og ønsker, og gi vår beste rådgivning til hver enkelt pasient. 

Estetisk kirurgi

Vi tilbyr estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi, injeksjonsbehandlinger, samt medisinsk hudpleie. Dette kan du lese mer om under fanen våre tjenester.

Medisinsk ansvarlig lege

Kari Lise Jacobsen Eidjar er medisinsk ansvarlig lege på Clinic Vest AS. Hun er spesialist i allmennmedisin og universitetslektor ved Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på Diakonhjemmet og Blakstad Sykehus. Dr. Eidjar jobber i tillegg som fastlege og legevaktslege på Legevakt Vest.

Våre tjenester:

Øyelokkskirurgi

Skånsom øyelokksplastikk som rekonstruerer og opprettholder den beste versjonen av deg.

Neseplastikk

Formålet med neseplastikk kan være alt fra å endre størrelse, form eller vinkel på nesen.

Facelift

Ved ansiktsløft strammes huden i ansiktet og på halsen og du får et naturlig resultat.

Bukplastikk

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen.

Kosmetisk behandling

Kosmetiske behandlinger av vår dyktige kosmetiske sykepleier.

Fettsuging

Fettsuging fjerner fettansamling på kroppen på en skånsom måte.

Øyenbrynsløft

Forbedre synsfeltet eller forynge utseende på en skånsom, rask og effektiv måte.

Brystoperasjon

Våre dyktige plastikkirurger utfører brystreduksjon, brystløft og brystforstørring.

Liplift

Liplift er en prosedyre som hever leppens posisjon for å gi et mer ungdommelig og avslappet smil.

Øreplastikk

Øreplastikk gjør at utstående ører blir liggende tettere inntil hodet og får en bedre form.

Filler & rekonstruksjon

Volumet i områder av ansiktet gjenopprettes, som følge av aldring, skade eller lignende.

Lårplastikk

Lårplastikk har som formål å stramme inn huden rundt lårene.

Overarmsplastikk

Overarmsplastikk egner seg for deg som er plaget av løs hud på overarmene.

Poser under øynene

Ved operasjon av poser under øynene fjernes overflødig fettvev på nedre øyelokk.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?