Bukplastikk

Løs og overflødig hud på magen kan føles plagsomt. Våre dyktige kirurger har lang erfaring med bukplastikk, og kan vise til svært gode resultater med høy pasienttilfredshet.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning
Meget fornøyd
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

"Trygg og rolig lege. Ga god forklaring under undersøkelse. Ingen smerter under opperasjon. Flott resultat! Meget fornøyd!."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

".. Hans evne til å ta pasienter på alvor skaper tillit, og jeg følte meg svært bekymringsløs til tross for min opprinnelige frykt og skepsis før min operasjon... Jeg vil sterkt anbefale Ingemar til andre, da han har vist seg å være en lege av høy kvalitet som virkelig bryr seg om pasientenes velvære.

Meget dyktig og profesjonell
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

"Meget pasientvennlig og profesjonell mann. Jeg er veldig fornøyd med resultat og hele prosessen. Anbefales!"

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Ingemar Havemann
legelisten.no

"Ble godt og trygt ivaretatt forut for, under og i oppfølgingen etter operasjonen. Følte en ro da Dr. Havemann gjennomførte operasjonen på begge øynene. Er strålende fornøyd med resultatet etter øvre øyeoperasjon.."

Anbefaler på det sterkeste
Legelisten

"Dr. Filip er svært dyktig, sympatisk og ga veldig god oppfølgning. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere."

Superfornøyd
Legelisten

"... jeg må bare legge til at det ikke bare "går bra" men at jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Hyggelig, dyktig og seriøs
Legelisten

"Han forklarte prosessen før inngrepet på en beroligende og faglig god måte som jeg forstod godt. Inngrepet var meget vellykket og uten problem. Oppfølgingen i etterkant har også vært utmerket."

Anbefales virkelig på det sterkeste
Legelisten

"For et vakkertresultat! Så estetisk og flott. Jeg er dypt takknemlig for hansprofesjonelle evner og hvor nøyehan var."

Tusen takk Charles
Legelisten

"Charles er en meget oppriktig og fin person. Han sier hva som er mulig og hva som ikke er mulig noe jeg satte pris på. De to som ledsaget han i operasjonen var super fine man merket at de hadde jobbet sammen over lengre tid."

Utelukkende positiv
Legelisten

"Resultatet var helt optimalt, og i tråd med egne forventninger. Han evnet å gjenskape min naturlige fasong, hvilket åpenbart har betydd mye! Det er ingen tvil om at han har lang erfaring og er en grundig og dyktig lege."

Stålkontroll
Legelisten

"Legen gjorde faglig sett en veldig vellykket jobb, og der jeg i ettertid har forstått at det finnes ulike muligheter og valg underveis i en operasjon som denne, har Filip vist stålkontroll i den presisjonsutførelsen som dette er."

Dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid
Legelisten

"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Clinic Vest. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg!"

Et veldig bra team
Legelisten

"Fikk tips fra en bekjent som hadde tatt denne operasjonen, om at jeg burde kontakte Clinic Vest. Et veldig bra team! Jeg er veldig fornøyd med resultatet!"

Terningkast 10
Legelisten

"Hadde øyelokk operasjon, og alt rundt dette var med personlig service, humor og profesjonalitet. Har ingenting annet enn lovord å si - også om de 2 sykesøsterene som var til stede under operasjonen."

Følte meg trygg
Legelisten

"Operert solskade av Charles Philip på Legevakt Vest. Vil virkelig anbefale denne legen, som både er dyktig og virkelig følger det opp! Lett å komme i kontakt med til enhver tid! Følte meg trygg i hans dyktige hender!"

Om bukplastikk

Bukplastikk utføres ved å fjerne overflødig fett og hud på magen, samt stramme løs magemuskulatur. Resultatet er en slankere og fastere midje.

Strammer løs magemuskulatur
Ulike typer: Mini bukplastikk og Full bukplastikk
Fjerner overflødig fett og hud på magen

Ulike typer bukplastikk


Mini bukplastikk:
Egnet for pasienter med ønske om en mindre magestramming, særlig begrenset til området under navlen. Kirurgen vil effektivt korrigere regional fettakkumulering og moderat hudslapphet.

Full bukplastikk:
Egnet for pasienter som ønsker funksjonell restaurering og/eller estetisk foryngelse av bukveggen. En full bukplastikk gjenoppretter konturen av bukveggen, fjerner slapp hud/strekkmerker, reduserer overflødig fett og forbedrer midjens estetiske profil.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 450 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

Under første konsultasjon vil kirurgen lytte til deg og dine ønsker, samt vurdere din bukveggstruktur både liggende og stående. Eventuelle bukveggsbrokk vil oppdages. Dere vil sammen komme frem til den beste løsningen for deg.

På operasjonsdagen:

Møt opp på klinikken til avtalt tid. Bukplastikk foretas vanligvis under full narkose med overlege i anestesi tilstede.

Metodene kan med fordel kombineres med fettsuging og muskeloppstramning av bukkvegsmusklene for å forbedre kroppskonturene ytterligere. Gjennomføringen krever et lavt tverrgående snitt. Svake bukveggsmuskler repareres, overflødig fett og hud fjernes. Vevet strammes for å forbedre definisjon og fasthet i magen.

Etter operasjonen:

De fleste er tilbake til jobb etter to uker. Samtlige kontroller utføres ved Legevakt Vest.

Medisinsk indikasjon

Hvorvidt operasjonen kan defineres som en medisinsk indikasjon eller ikke beror på en nøye vurdering av våre plastikkirurger. Vurderingen gjøres i henhold til Nasjonal Veileder, og blir alltid begrunnet og journalført.

Det er viktig å merke seg at selv om plastikkirurgi ofte assosieres med estetiske forbedringer, spiller det en vesentlig rolle i gjenoppretting av funksjon og forbedring av livskvaliteten for personer som har gjennomgått medisinske eller traumatiske forhold. Medisinsk indikasjon er derfor avgjørende for å sikre at plastikkirurgiske prosedyrer blir utført med fokus på pasientens helse og velvære. Våre plastikkirurger vil evaluere hver pasients spesifikke tilfelle og avgjøre om det er en medisinsk indikasjon for den aktuelle prosedyren.

I praksis betyr dette at man kan fjerne moms på inngrepet.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Priser for Mini bukplastikk

Priser for Full bukplastikk

Hvem passer bukplastikk for?

Hvor lang tid tar operasjonen?

Når kan man oppta fysisk aktivitet?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi. Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgisk erfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemar har tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på Bærum Sykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bred plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?