Facelift

Et ansiktsløftning strammer huden i ansiktet og på halsen. Rynker blir glattet ut og overskuddshud blir fjernet. Våre kirurger fokuserer på et så naturlig resultat som mulig.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning
Dyktig og seriøs
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

...dyktig kirurg, dyktig operasjonssykepleier, god oppfølging i ettertid. Jeg er veldig fornøyd med resultatet som er et åpent og naturlig blikk. Jeg kan anbefale Charles på det sterkeste..."

Kunnskapsrik og vennlig
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes
legelisten.no

"Fått god og effektiv hjelp for en hudlidelse jeg trodde jeg bare måtte godta og leve med. Linnea er dyktig, forståelsesfull og flink til å skreddersy behandlingen slik at man oppnår et godt resultat. Det føles trygt og behagelig å gå til henne. Anbefales på det sterkeste."

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Ingemar Havemann
legelisten.no

"Ble godt og trygt ivaretatt forut for, under og i oppfølgingen etter operasjonen. Følte en ro da Dr. Havemann gjennomførte operasjonen på begge øynene. Er strålende fornøyd med resultatet etter øvre øyeoperasjon.."

Anbefaler på det sterkeste
Legelisten

"Dr. Filip er svært dyktig, sympatisk og ga veldig god oppfølgning. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere."

Superfornøyd
Legelisten

"... jeg må bare legge til at det ikke bare "går bra" men at jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Hyggelig, dyktig og seriøs
Legelisten

"Han forklarte prosessen før inngrepet på en beroligende og faglig god måte som jeg forstod godt. Inngrepet var meget vellykket og uten problem. Oppfølgingen i etterkant har også vært utmerket."

Anbefales virkelig på det sterkeste
Legelisten

"For et vakkertresultat! Så estetisk og flott. Jeg er dypt takknemlig for hansprofesjonelle evner og hvor nøyehan var."

Tusen takk Charles
Legelisten

"Charles er en meget oppriktig og fin person. Han sier hva som er mulig og hva som ikke er mulig noe jeg satte pris på. De to som ledsaget han i operasjonen var super fine man merket at de hadde jobbet sammen over lengre tid."

Utelukkende positiv
Legelisten

"Resultatet var helt optimalt, og i tråd med egne forventninger. Han evnet å gjenskape min naturlige fasong, hvilket åpenbart har betydd mye! Det er ingen tvil om at han har lang erfaring og er en grundig og dyktig lege."

Stålkontroll
Legelisten

"Legen gjorde faglig sett en veldig vellykket jobb, og der jeg i ettertid har forstått at det finnes ulike muligheter og valg underveis i en operasjon som denne, har Filip vist stålkontroll i den presisjonsutførelsen som dette er."

Dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid
Legelisten

"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Clinic Vest. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg!"

Et veldig bra team
Legelisten

"Fikk tips fra en bekjent som hadde tatt denne operasjonen, om at jeg burde kontakte Clinic Vest. Et veldig bra team! Jeg er veldig fornøyd med resultatet!"

Terningkast 10
Legelisten

"Hadde øyelokk operasjon, og alt rundt dette var med personlig service, humor og profesjonalitet. Har ingenting annet enn lovord å si - også om de 2 sykesøsterene som var til stede under operasjonen."

Følte meg trygg
Legelisten

"Operert solskade av Charles Philip på Legevakt Vest. Vil virkelig anbefale denne legen, som både er dyktig og virkelig følger det opp! Lett å komme i kontakt med til enhver tid! Følte meg trygg i hans dyktige hender!"

"Dyktighet på nivå med de beste internasjonalt."

Om facelift

Ansiktsløft, også kjent som rhytidektomi, er den mest effektive metoden for å reversere effektene av tyngdekraften og aldringen i midten og nedre deler av ansiktet. Et ansiktsløft hever bløtvevet i midtansiktet, reduserer «heng» rundt underkjeven, og gir en mer definert kjevelinje.

Fokus på å gjenopprette og gjenskape volum
Gir et naturlig utseende
Vil bedre og motvirke følgene av fremtidig aldring

Foryngelse av ansiktet


Våre kirurger bruker en tredimensjonal tilnærming til ansiktsløftning med fokus på å gjenopprette og gjenskape volum, i motsetning til den klassiske todimensjonale hudstrammingen. Vår tilnærming gir et naturlig utseende, og vil bedre og motvirke følgene av fremtidig aldring. I kombinasjon med fettransplantasjon (bruk av eget fettvev) kan en balansert og sunn foryngelse med et naturlig utseende oppnås.

Før en operasjon

Før operasjonen må du komme på konsultasjon til en av våre dyktige plastikkirurger. Konsultasjonen koster 625 kr, eventuelt videokonsultasjon for 450 kr.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

På operasjonsdagen:

Operasjonen foretas under full narkose eller i dyp sedasjon (beroligende medisinering) og alltid med overlege i anestesi til stede.

Innsnittene blir lagt i de naturlige foldene i ansiktet og i øret samt bak hårfestet. Innsnittet i øret (post-tragalt) skjuler arr nærmest helt. Arrene blekner også over tid og blir nærmest usynlig. Fettransplantasjon av eget fettvev blir brukt for å komplettere et ansiktsløft og ikke minst for å erstatte tap av volum i den midtre delen av ansiktet. Bruken av hakeimplantat kan kompensere for aldersrelatert bentap og balansere kjevelinjens utseende og form (estetikk) ytterligere.

Etter operasjonen:

Overnatting med observasjon ordnes ved indikasjon og/eller om dette ønskes. De fleste kan gå tilbake på jobb etter to uker og begynne med sportsaktiviteter etter fire uker. Det meste av hevelsen i ansiktet går gradvis tilbake i løpet av de ti første dagene. Samtlige kontroller utføres ved Legevakt Vest.

Ofte stilte spørsmål

Priser for facelift

Hvilken teknikk brukes?

Hvem passer facelift for?

Når kan man oppta fysisk aktivitet?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Charles Filip

Charles Filip faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi.Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet somkirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgiskerfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemarhar tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslouniversitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på BærumSykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bredplastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk,fettsuging og fettransplantasjon.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?