Facelift

Et ansiktsløftning strammer huden i ansiktet og på halsen. Rynker blir glattet ut og overskuddshud blir fjernet. Våre kirurger fokuserer på et så naturlig resultat som mulig.

Lang erfaring
Det er kort ventetid
Du trenger ingen henvisning
Neseplastikk over all forventning
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip

".... Utført neseplastikk hos Charles Filip og fikk super oppfølging hele veien. Du er i 100% trygge hender hos Charles Filip.."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

".. Hans evne til å ta pasienter på alvor skaper tillit, og jeg følte meg svært bekymringsløs til tross for min opprinnelige frykt og skepsis før min operasjon... Jeg vil sterkt anbefale Ingemar til andre, da han har vist seg å være en lege av høy kvalitet som virkelig bryr seg om pasientenes velvære."

Meget dyktig og profesjonell
Tilbakemelding på Dr. Havemann
legelisten.no

"Meget pasientvennlig og profesjonell mann. Jeg er veldig fornøyd med resultat og hele prosessen. Anbefales!"

Superfornøyd
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"... jeg er superfornøyd. Dere er både kunstnere og pedagoger i grønne klær."

Trygg og kunnskapsrik
Tilbakemelding på Dr. Ingemar Havemann
legelisten.no

"Ble godt og trygt ivaretatt forut for, under og i oppfølgingen etter operasjonen. Følte en ro da Dr. Havemann gjennomførte operasjonen på begge øynene. Er strålende fornøyd med resultatet etter øvre øyeoperasjon.."

Anbefaler på det sterkeste
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip
legelisten.no

"Dr. Filip er svært dyktig, sympatisk og ga veldig god oppfølgning. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.Eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere."

Breast reduction excellence - above all expectations
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip på legelisten.no

"I recently underwent a breast reduction surgery performed by Dr. Charles Filip, and the entire experience was exceptional.... I wholeheartedly recommend Dr. Charles Filip to anyone considering breast reduction surgery. "

Linnea reddet huden min
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes på legelisten.no

".... Hun anbefaler ikke unødvendige behandlinger eller produkter, er kunnskapsrik, tar seg god tid, besvarer alle spørsmål og jeg føler meg utrolig godt ivaretatt. Kommer aldri til å bytte hudlege."

Anbefales virkelig på det sterkeste
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip på legelisten.no

"For et vakkertresultat! Så estetisk og flott. Jeg er dypt takknemlig for hans profesjonelle evner og hvor nøye han var."

Tusen takk Charles
Tilbakemelding Dr. Charles Filip på legelisten.no

"Charles er en meget oppriktig og fin person. Han sier hva som er mulig og hva som ikke er mulig noe jeg satte pris på. De to som ledsaget han i operasjonen var super fine man merket at de hadde jobbet sammen over lengre tid."

Hjelpes! Endelig fikk jeg riktig behandling
Tilbakemelding på Dr. Linnea Torsnes legelisten.no

"En fantastisk hyggelig og dyktig lege som hjalp med med mine solskader og forstadier til hudkreft.Profesjonell, kan trygt anbefales"

Stålkontroll
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Legen gjorde faglig sett en veldig vellykket jobb, og der jeg i ettertid har forstått at det finnes ulike muligheter og valg underveis i en operasjon som denne, har Filip vist stålkontroll i den presisjonsutførelsen som dette er."

Dyktig og usedvanlig nøye i sitt arbeid
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Etter å ha kontaktet flere spesialister og vært på flere konsultasjoner så valgte jeg å operere meg hos Dr. Charles Filip på Clinic Vest. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg!"

Et veldig bra team
Tilbakemelding på legelisten.no

"Fikk tips fra en bekjent som hadde tatt denne operasjonen, om at jeg burde kontakte Clinic Vest. Et veldig bra team! Jeg er veldig fornøyd med resultatet!"

Terningkast 10
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Hadde øyelokk operasjon, og alt rundt dette var med personlig service, humor og profesjonalitet. Har ingenting annet enn lovord å si - også om de 2 sykesøsterene som var til stede under operasjonen."

Følte meg trygg
Tilbakemelding på Dr. Charles Filip legelisten.no

"Operert solskade av Charles Philip på Legevakt Vest. Vil virkelig anbefale denne legen, som både er dyktig og virkelig følger det opp! Lett å komme i kontakt med til enhver tid! Følte meg trygg i hans dyktige hender!"

"Dyktighet på nivå med de beste internasjonalt."

Om facelift

Hudens elastisitet avtar med alderen, hvilket kan lede til slappere hud som siger ned. Ansiktsløft (facelift), også kjent som rhytidektomi, er den mest effektive metoden for å reversere resultatene av tyngdekraften og aldringen i ansiktet. Rynker blir glattet ut og overskuddshud blir fjernet. Man oppnår en mer definert kjevelinje, og et mer opplagt utseende.

Vår kirurg bruker en tredimensjonal tilnærming til ansiktsløft for å oppnå et så naturlig resultat som mulig. En tredimensjonal tilnærming innebærer å gjenopprette volumet som reduseres med aldring. I kombinasjon med et halsløft, glattes konturene i både ansikt og hals ut.

Fokus på å gjenopprette og gjenskape volum
Gir et naturlig utseende
Vil bedre og motvirke følgene av fremtidig aldring

Ulike årsaker til facelift


Det kan være ulike grunner til at man ønsker å få utført et ansiktsløft. Aldring eller ytre faktorer som mye sol eller vektendring er ofte hva som skaper endringene man ønsker å korrigere. De fleste som velger et ansiktsløft, gjør det med ønske om å redusere løs hud, redusere rynker, definere kjevevinkelen eller gjenopprette volum over kinnbeina. Etter et ansiktsløft kan man forvente et yngre og mer opplagt utseende.

Vi har aldersgrense på 25 år for ansiktsløft hos oss.

Før en operasjon

Før operasjonen møter du til konsultasjon med Dr.Filip. Her finner dere sammen ut av hvordan han kan hjelpe deg, og du gis informasjon om hva du kan forvente. Utfyllende informasjon om eventuelle komplikasjoner og hvordan selve operasjonen vil foregå bli gjennomgått.

På konsultasjonen vil du få mulighet til å stille spørsmål til kirurgen, samt få informasjon og instrukser om operasjonen.

På operasjonsdagen:

På operasjonsdagen går du og kirurgen gjennom hva dere er blitt enige om. Operativ teknikk skreddersys ut ifra ønske og anatomi. Operasjonen foretas under full narkose eller i dyp sedasjon (beroligende medisinering) med overlege i anestesi til stede.

Etter operasjonen:

Kontroller settes opp etter andre/tredje dag etter operasjonen, deretter etter en uke, etter tre mnd. og etter 12 mnd. Samtlige kontroller utføres ved klinikken. Bandasje over noen dager. De fleste kan gå tilbake på jobb etter 10-14 dager og begynne med sportsaktiviteter etter fire uker. Det meste av hevelsen i ansiktet går gradvis tilbake i løpet av de ti første dagene.

Ofte stilte spørsmål

Priser for facelift

Hvilken teknikk brukes?

Hvem passer facelift for?

Når kan man oppta fysisk aktivitet?

Hvordan gjennomføres operasjonen?

Er det noen komplikasjoner?

Dr. Charles Filip

Charles Filip faglig leder for plastikkirurgi på Clinic Vest. Han er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 25 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi. Han har i mange år også operert pasienter født med leppe-kjeve-ganespalte og andre misdannelser i ansiktet

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet og han representerer Norge i European Association of Plastic Surgeons (EURAPS).

Dr. Ingemar Havemann

Overlege Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi.Han er utdannet cand.med. ved Århus universitet i Danmark og har jobbet somkirurg siden 2010.

Av tidligere kvalifikasjoner og erfaring har han fire års generell kirurgiskerfaring og to års ØNH erfaring fra Sørlandet sykehus, Kristiansand. Ingemarhar tidligere vært ansatt ved Plastikkirurgisk avdeling Telemark og ved Oslouniversitetssykehus Rikshospitalet. Ingemar er nå ansatt som overlege på BærumSykehus. Ingemar har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også bredplastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk,fettsuging og fettransplantasjon.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon?