Signature treatment 

by

Signature treatment by Clinic Vest er Clinic Vest sin egen skreddersydde behandling som tilpasses alle hudtyper enten du har en tørr, fet, kombinert eller normal hudtype. Dette er en kraftig kombinasjonsbehandling som vil revitalisere huden og gi huden til en skikkelig boost i form av oppstramming, glød og fuktighet. Behandlingen er perfekt for deg som ikke har store utfordringer med huden, men som likevel ønsker en effektiv behandling som gir raske resultater. Behandlingen kan gjøres som enkelt behandling eller som kur med fler behandlinger. 

 

Hvordan foregår Signature treatment by Clinic Vest? 

 

Behandlingen starter med en dyprens av huden som vil fjerne overflødig talg, bakterier og smuss på hudoverflaten. Når huden din er godt renset og helt ren er den nå mer mottakelig for videre behandling og produkter vil penetrere raskere og mer effektivt ned i huden. 

 

Vi starter selve siganturbehandlingen med å legge en tilpasset peeling til din hud. Peelingen vil bidra til å fornye huden din og til at døde hudceller løsner og fjernes fra hudoverflaten. Peeling gir også en utrolig fin glød til huden. 

 

Neste steg i signaturbehandlingen er den veldig omtalte Dermapen 4. Med Dermapen needler vi huden og samtidig stimulerer vi til økt kollagen og elastinproduksjon. Dermapen gir mange fordeler i en behandling, og du vil se en forbedring i huden i form av jevnere hudtone, reduksjon av små linjer, du vil føle en oppstramming av huden og huden vil se og kjennes sterkere og mer elastisk ut. Dermapen har også effekt på pigmenteringer, solskader, Rosacea(kronisk rødhet) og akne/aknearr men da vil vi anbefale deg en av våre Signatur Control behandlinger.  

 

Mesoterapi er nest siste steg i Signature treatment by Clinic Vest. Mesoterapi er behandling der vi tilfører huden kraftige ingredienser huden din vil elske. Vitaminer, antioksidanter, kollagen og hyaluronsyre injiseres skånsomt under huden. Disse ingrediensene er ofte det huden trenger for å holde seg sunn og for å unngå for tidlig aldring. Ved å tilføre disse ingrediensene forebygger vi og vi hjelper huden med å holde seg ung, elastisk og sunn. 

 

Signature treatment by Clinic Vest avsluttes alltid med en avkjølende ansiktsmaske som roer ned, gir masse næring og fuktighet og som bidrar til å reparere huden. Til slutt vil du ligge under tilpasset LED lys som roer ned huden etter behandling. 

 

Behandlingen tar i underkant av 30 minutter og er smertefri. Vi bruker cosmeceuticals/medisinske hudprodukter under behandlingen for å gi deg optimal effekten av behandling.

Vi liker å kalle vår signaturbehandling for en kindereggbehandling. Med dette mener vi at du får mange fordeler i en behandling og på kort tid som vil gi deg raske resultater du vil bli fornøyd med. Dette vil gjøre svært godt for din hud i lang tid fremover. 

Signature control by Clinic Vest

Clinic Vest sine signatur-kontroll-behandlinger er velkomponerte og målrettede behandlinger der din utfordring står i fokus. Pakkene inneholder både klinikkbehandlinger og skreddersydde hjemmeprogram og du er garantert tett oppfølging av klinikkens sykepleier mens du er i et behandlingsopplegg og til vi oppnår de resultater vi ønsker. En pakke inneholder 3 klinikkbehandlinger, men ofte kreves fler. Under en evaluering etter en periode, finner vi ut sammen hvor mange behandlinger som er nødvendig.  

 

Velg mellom:

Akne Control by Clinic Vest 

 

Plages du av uren hud og akne, er det mest sannsynlig hormoner som er syndebukken. Akne er det medisinske navnet for kviser. Det starter med høy talgproduksjon og er hormonelt styrt. For noen påvirker uren hud og akne både selvtillit og selvfølelsen. Det er svært viktig med gode hudpleierutiner når man har dette problemet. Dette er en pakke som passer for deg som sliter med akne og uren hud.

Pris 4250,-. inkluderer 3 klinikkbehandlinger og er eks. hjemmeprodukter.  

Rosacea Control by Clinic Vest

Denne behandlingspakken passer deg som sliter med Rosacea/kronisk rødhet i huden. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene. Hos noen ser man også små røde hevelser, kviser/ utslett og synlige blodkar. Rosacea er en kronisk tilstand og forløper seg forskjellig fra person til person. Mens noen bare får milde symptomer og lett rødme kan andre oppleve at de får mange symptomer og alvorlige hudforandringer. Rosacea har ofte et svingende forløp med gode og dårlige perioder. I denne pakken hjelper vi deg å skreddersy produkter ut fra ditt utgangspunkt. Man kan ikke kurere rosacea, så målene med behandling er å dempe hudbetennelse, dempe rødhet/synlige blodkar og lindre ubehag. Ved behandling av rosacea er tålmodighet viktig. Det kan ofte ta opptil 6 uker eller mer før man ser en synlig effekt.

 

Pris 4490,-. inkluderer 3 klinikkbehandlinger og er eks. hjemmeprodukter.  

Pigment Control by Clinic Vest

Behandlingspakke for deg som sliter med ujevn pigmentering. I dag er pigmentflekker i huden et vanlig problem. Mange opplever å få det i forbindelse av graviditet og amming, hormonforandringer eller etter soleksponering. Pigmentflekker vises som brune eller mørke flekker i huden, og kan være sjenerende for mange. Det kan dreie seg om én eller flere enkelte flekker eller mer utbredt forekomster (melasma) som gir inntrykk av ujevn hud.

Pris 4250,-. inkluderer 3 klinikkbehandlinger og er eks. hjemmeprodukter.  

Antiage/Wrinkle Control by Clinic Vest 

Rynker er en del av hudens naturlig aldring. Huden blir tynnere og mister etter hvert noe av sine elastiske egenskaper. På overflaten vises dette som tynnere eller mer grove rynker. Denne pakken passer deg som ønsker et mer yngre utseende og utrykk, og som ønsker å redusere og forebygge rynker eller fine linjer.

 

Pris kr 4990,- er inkl 3 klinikkbehandlinger og eks. skreddersydde hjemmeprodukter.

Hydrated Skin Control by Clinic Vest

Denne pakken passer for deg som sliter med tørr og dehydrert hud. Denne behandlingens fokus er å gi huden en fuktboost gjennom flere klinikkbeuhandlinger og gode fuktgivende ansiktsproduktem skreddersydd til din hudtype.

 

Pris 3490,-. inkluderer 3 klinikkbehandlinger eks skreddersydde hjemmeprodukter.

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Onsdag  10 - 19

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag: 10-15

KONTAKT OG BOOKING:

TELEFON

+4740492386

ONLINE

https://www.clinicvest.no/timebestilling-og-priser

ANSVARLIG LEGE

Dr. Jesper Boesen

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Juvederm2019_New.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle