KJEMISK PEELING 

Ved Clinic Vest Medisinske hudklinikk bruker vi aktive og virkningsfulle medisinske hudprogram som inneholder ingredienser som anbefales til ulike hudtyper, ulike hudproblemer og til hudforbedring. Ved en medisinsk- kjemisk peeling opplever huden behandlingen som en mild skade og vil da starte en reperasjonsprosess som vil gi en hudforbedring. De ulike kjemiske peelingene har hver sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde hudcellene – og øker produksjonen av nye, friske hudceller. Kjemisk peeling kan hjelpe mot en rekke problemområdet som aknearr, linjer og rynker, pigmentflekker, solskader hud, fregner, kviser og ru og grov hud. Etter en grundig rensing av huden, legges spesielle syrer i flere lag på huden. Du vil få informasjon og veiledning i hvordan du skal forholde deg i dagene etter en kjemisk peeling. Hvilken type kjemisk peeling, og styrke som er best egnet for din hud, bestemmes under konsultasjon – med utgangspunkt i hudtype, hudtilstand og hvilke resultater man ønsker å oppnå. Etter behandling med kjemiske peelinger må man bruke krem med høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

Mandelage

AHA-syrer. Mandelsyre er et godt valg for de som første gang tar en kjemisk peeling. Eller perfekt som "partypeel".

Den virker antibakteriell og talghemmende og virker derfor veldig bra på acne og hudormer. Mandelsyre er en av de mildeste kjemiske peelingene og er trygt å bruke på personer med sensitiv hud, rosacea eller mørkere hudtone. Den eksfolierer skånsomt, gir en jevnere hudtone, reduserer pigment, reparerer solskader og glatter ut fine linjer. Fordi mandelsyre har store molekyler virker den mindre penetrerende og irriterende på huden, men er likevel en effektiv behandling. Du blir verken rød eller flasset. Denne behandlingen gir best resultat om man tar den en gang i uken i 6-8 uker.

Mg-TCA 

Trikloreddiksyre, salisylsyre og arbutin. Dersom du ikke har prøvd kjemisk peeling tidligere, anbefales det at du starter med en mildere peel først. Perfekt antiage behandling!  Mg-TCA er en peeling som er biorevitaliserende. Denne peelen går i dybden og er tilpasset en mer moden og grovere hudtype. Den penetrerer ned i dermis og jobber nedenifra og opp. Mg-TCA gir noe nedetid. Det vil si at huden i dagene etter behandling vil føles solbrent, hoven og/eller stram. Du vil også flasse i dagene etter. 

Dette er en unik peelingsubstans for effektiv hudfornyelse og reparasjon av huden i ansiktet. TCA peel vil fjerne sjenerende pigmenteringer, behandle uren hud og arr, har en god effekt på aldrende hud og du vil se effekt på linjer og rynker. Etter en TCA peel vil huden føles oppstrammet og jevnere. Mer ungdommelig, frisk og glødene hud vil komme frem. 

Etter TCA peel krever huden rehabilitering. Huden blir følsom og krever kontinuerlig behandling med fukt, antioksidanter og solbeskyttelse. Du vil få veiledning i hvilke produkter som bør benyttes etter og i mellom behandlingene. 

BIO C (Vitamin C-boost)

BIO C peeling gir masse glød til huden. Perfekt «party-peel». Forebygger solskader, jevner ut hudtonen og forbedrer hudstruktur.

Perfekt som kombinasjon med Dermapen. 

Skin Recovery

Skin Recovery inneholder salisylsyre, mandelsyre og retinol. Reduserer talgproduksjonen er godt egnet for fet hud, uren hud og akne. Peelingen inneholder også Retinol som er effektiv på aldrende og rynkete hud. Fint antiage peeling. En lett til moderat sterk peeling som vil ha 1-2 dager nedetid med litt flass og rødhet. Perfekt som kombinasjon med Dermapen. 

Lightening Peel

Lighetening jobber med antiage, antiakne og pigment. Peelingen lysner og jevner ut huden og gir en friskere hudtone. Kan gi litt rødhet og flass i dagene etter.Perfekt som kombinasjon med Dermapen. 

Salisylsyre Peel 

Er en BHA-syre og er meget effektiv på bl.a. akne og pigmentflekker. Den reduserer overflødig talg og har en veldig god eksfolierende effekt. Den har også en god effekt på solskadet hud. Det anbefales at man tar peelingen med en intervall på 2-4 uker og det bør tas 4-6 behandlinger og anbefales for akne, mild rosacea, hyperpigmentering og fortykket hud. Denne peelingen svir godt ved påføring og kan medføre avskalling (flassing) på noen.

Glycolsyre Peel  

Fruktsyrepeeling som reparerer og fornyer huden. Peelen stimulerer til produksjon av kollagen og elastin, øker cellefornyelsen og gir en jevnere hudtone og glød. Forbedrer hudstrukturen og forynger huden. Det anbefales at man tar 4-6 behandlinger med en intervall på 1-2 uker og anbefales for aldrende hud, akne, solskadet, hyperpigmentering og inngrodde hår.

Hydrate Peel (Fuktighetsboost)

En peeling som mykgjør, lysner og tilfører mye fuktighet, minimerer synligheten av fine linjer og pigmenteringer. Hydrate er et foretrukket valg for personer med tørr, sensitiv hud, og for personer som ikke har fått salong-peeling tidligere. Antioksidanter hjelper til med å reparere og styrke huden. Dette er en av de minst irritative peelingene vi utfører. 

A vitamin peel (Antiage)

En mild, men svært effektiv peeling, som er basert på vitamin A (Retinol). Den motvirker hyperpigmenteringer, uren og fet hud og forbedre aknearr og solskadet, trøtt og slapp hud. I tillegg reduserer den store porer. Den kan brukes på alle hudtoner. Behandlingen stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og nye hudceller til hudens overflate. Resultatet er en frisk og strålende hud. Huden kan oppleves som solbrent, hoven og stram etter behandlingen, men dette avtar etter et par dager. Huden vil også bli rød og man opplever flassing ca to til tre dager etter behandling. Vi anbefaler tre behandlinger i salong med intervaller på to uker. Du skal alltid bruke homepeel hjemme i behandlingsperioden. 

MeLine(Pigmentbehandling)

MeLine peel er en spesielt utviklet peeling for å redusere pigmenteringer. Produktene inneholder i tillegg ingredienser som vil gi deg en fin glød og sunn hudkvalitet. Pigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dette sees  i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud. Behandlingen omfatter peel i klinikk og hjemmeprodukter som skreddersys etter ditt behov. Flassing og sensitivitet kan oppleves under behandling, men vil avta kort tid etter endt kur.

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Onsdag  10 - 19

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag: 10-15

KONTAKT OG BOOKING:

TELEFON

+4740492386

ONLINE

https://www.clinicvest.no/timebestilling-og-priser

ANSVARLIG LEGE

Dr. Jesper Boesen

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Juvederm2019_New.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle