MESOTERAPI

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og er et naturlig alternativ dersom man ikke ønsker andre injeksjoner.  Mesoterapi er små injeksjoner av vitaminer, mineraler og antioksidanter direkte i huden. Behandlingen gir huden de verktøyene den selv trenger for å kunne produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt bedre sitt forsvar mot frie radikaler/UV lys. På denne måten er behandlingen effektiv mot å forebygge og behandle årsaker og konsekvenser av aldrende hud.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen gjøres manuelt med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Injeksjonen består av næringskomplekser og gir en langtidslevering i vevet. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Dette bidrar til at du får en revitalisert hud med bedre hudhelse. Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Mesoterapi kan brukes for å behandle

 • Tørr, slapp og uelastisk hud

 • Rynker og grov hud

 • Ujevn hudtone

 • Solskader/preppe huden for solferie

 • Akne arr og strekkmerker

 • Hårtap i hodebunn, skjeggvekst eller bryn.

 • Dehydrert hud

 • Beskyttende

 • Tynn hud

Varighet

Behandlingen tar ca. 15- 20 min. Den er tilnærmet smertefri, og innebærer lite eller ingen nedetid. 

Effekten ses og føles umiddelbart, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette gir en mer langvarig effekt i huden. Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete og håndryggen. 

Hvem kan ikke gjøre mesoterapi?

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller hvis du har betennelser i huden. Du må være over 18 år. Gravide og ammende behandles ikke. 

Bivirkninger

Det går vanligvis 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Andre bivirkninger ved mesoterapi kan være allergiske reaksjoner, infeksjon, abcessdannelse, små blødninger eller nekrose. Selv om disse bivirkningene er svært sjeldne skal man være informert om disse før man velger å la seg behandle med injeksjoner. Det er viktig at du forholder deg til den informasjon du får av behandler på konsultasjonstimen. Vi vil også kartlegge sykehistorie, allergi og medikamentbruk i forkant som kan ha betydning for behandlingen. 

Etter behandlingen

Har du en sensitiv hud,  kan tilhelingsprossessen være lenger enn 2-3 dager. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke rødhet i huden i etterkant av behandlingen. Sørg for at dine påføringskoster er rene før bruk. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Onsdag  10 - 19

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag: 10-15

KONTAKT OG BOOKING:

TELEFON

+4740492386

ONLINE

https://www.clinicvest.no/timebestilling-og-priser

ANSVARLIG LEGE

Dr. Jesper Boesen

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Juvederm2019_New.png
 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle