LEPPEBEHANDLINGER

Ønsker du litt mer volum og fuktighet? Sliter du med tørre lepper?  Her kan du lese om leppebehandlinger med Juvederm.

Ved Clinic Vest Medisinske hudklinikk bruker vi ulike type fillers ut fra hva vi skal behandle. I leppebehandling bruker vi hovedsakelig Juvederm som er produsert av legemiddelfirmaet Allergan. Hvilken type og mengde vi behandler deg med, velger vi ut i fra ditt utgangspunkt og behov. Vi er svært opptatt av at resultatet skal se naturlig ut og tilpasset ditt ansikt. 

Juvederm er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Dette betyr også at det er lite negative reaksjoner knyttet til behandling med Juvederm. Juvederm gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig – men ikke permanent effekt. En behandling med Juvederm varer i 3 til 6 måneder. 

Med Juvederm leppebehandling kan vi:

- Gi økt volum til leppene

- Definerer leppekanten

- Løfte leppen

- Tilføre ren fuktighet (Glossylips)

- Lage myke lepper

- Behandle linjer rundt selve leppen

Før behandingen vil du bli tilbudt lokalbedøvelse i form av EMLA krem (Lidokain). Behandlingen medfører lite ubehag og varer i ca 15-20 minutter.

 

Etter en injeksjonsbehandling vil du kunne bli litt hoven og rød ved behandlingsområdet. Bivirkninger som blåmerker, sår hud og hevelse er normalt. Mer alvorlige bivirkninger som infeksjon og allergiske reaksjoner skjer ved sjeldne tilfeller. Det er viktig at du oppgir riktig informasjon til oss angående din helsetilstand og sykdomshistorie, eventuelle medisiner eller allergier før behandlingen. 

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Onsdag  10 - 19

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag: 10-15

KONTAKT OG BOOKING:

TELEFON

+4740492386

ONLINE

https://www.clinicvest.no/timebestilling-og-priser

ANSVARLIG LEGE

Dr. Jesper Boesen

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Juvederm2019_New.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle