KLASSISKE ANSIKTSBEHANDLINGER

Gode hudpleie rutiner er viktig for en sunn og vakker hud. Hos oss behandles hud individuelt. Vårt mål er at du skal få den behandlingen som passer akkurat din hud og livsstil. Vi utfører kun veldokumenterte og trygge klinikkbehandlinger med produktserier fra Skin Ceuticals,  Dr.Dennis gross, Glo Skin Beauty, Inno Aesthetics og pigmentserien MeLine. Vi anbefaler at du kombinerer behandling med gode og riktige hjemmeprodukter for de beste resultatene.

Klassisk ansikstbehandling 60 min

For deg som liker den tradisjonelle ansiktsbehandlingen. Her går man i dybden av huden. En klassisk hudpleie, med produkter tilpasset din hud. Består av rens, dyprens, utklemming, eksfoliering, damp, ansiktsmassasje, maske og avsluttende produkter. 

Klassisk ansiktsbehandling med spesial maske, 75 min

En klassisk hudpleie med produkter tilpasset din hud der vi jobber i dybden av huden. Består av rens, dyprens, utklemming, eksfoliering, damp, ansiktsmassasje, maske + en spesialmaske tilpasset ditt behov og deretter avsluttende produkter.

 

Dyprens / Dyprens rygg, 50 min 

En hudpleiebehandling for de med høy oljeproduksjon og tilstoppninger i huden. Består av rens, dyprens, eksfoliering, utklemming, damp, maske og avsluttende produkter. 
 

Quick Fix`n Glow, 40 min 

En rask lunsjbehandling egnet for alle som trenger en rask rens og tilføring av fukt og glød. Består av rens, eksfoliering, lett ansiktsmassasje, maske og avsluttende produkter. 

Anti Age Quick Fix Facial, 30 min 

En rask boost til huden din med anti age ingredienser som strammer opp og forebygger ytterligere aldring. Nærende og svært effektiv ansiktsbehandling som tilpasses spesielt til hud med allerede dannede aldringstegn. 

Dr. Gross Alpha Beta Professional Peel, 60 min 

Profesjonell Alpha Beta Peel-behandling som passer til alle hudtyper og aldersgrupper. Alpha Beta Professional Peel virker som en kraftig anti-age, behandler akne og rosacea, virker poresammentrekkende og forbeder hudens tekstur. Den jevner ut og forbedrer hudtonen, og etterlater huden fornyet, frisk og med en ungdommelig glød.Behandlingen avsluttes med Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask, som er en ultra effektiv peel-off maske. Masken er direkte kjølende, beroligende, og gir en intensiv hydrerende og plumpende effekt. Avsluttes med tilhørende produkter tilpasset din hud.

Acne behandling, 30 min

En medisinsk kjemisk peeling av salisylsyre som egner seg for deg med acneutbrudd, fet og uren hud. Kan gjerne kombineres med en dyprens/utklemming av komedoner ved behov. En kur på 3-5 behandlinger gir ofte rask progresjon. Du bør bruke hjemmeprodukter for å få den beste pleien mellom behandlingene.
 

Medisinsk hudpleie for mannen, 30 min/ 45 min 

En oppfriskende middel sterk ansiktsbehandling spesialtilpasset for mannen og hans behov. Behandlingen inkluderer rens, ansiktsmassasje, syre peel og fuktgivende maske. 

 

ÅPNINGSTIDER:

Mandag - Onsdag  10 - 19

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag: 10-15

KONTAKT OG BOOKING:

TELEFON

+4740492386

ONLINE

https://www.clinicvest.no/timebestilling-og-priser

ANSVARLIG LEGE

Dr. Jesper Boesen

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Juvederm2019_New.png
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle